Eerste schaakteam legt hoofdsponsor vast
24 november 2012
Hoofdsponsor Rob terMeer met voorzitter Jerry van Rekom

Amber terMeer doet eerste zet aan bord 1


SLIEDRECHT -  De voorzitter van Schaakvereniging Sliedrecht, Jerry van Rekom, was afgelopen zaterdag heel tevreden toen Rob ter Meer, Ricoh Document Center, hem een cheque ter waarde van € 2.000 overhandigde. Het bedrag is bedoeld om het eerste team van Schaakvereniging Sliedrecht een stimulans te geven om in de tweede klasse van de KNSB-competitie goed te presteren. Dankzij de sponsoring kan het Sliedrechtse vlaggenschip haar thuiswedstrijden in zalencomplex De Lockhorst afwerken. Het Sliedrechtse zalencomplex biedt de juiste ambiance om schaakwedstrijden te spelen.

De sponsoring door Ricoh Document Center, een Sliedrechtse onderneming uit de Leeghwaterstraat, komt niet uit de lucht vallen. Het bedrijf heeft slim omgaan met documenten als belangrijkste drijfveer en dat past helemaal in de lijn van de schaaksport, waarbij slim omgaan met de schaakstukken van groot belang is.

De spelers van het eerste team en de hoofdsponsor

Directeur Rob ter Meer was afgelopen zaterdag aanwezig bij de thuiswedstrijd van het eerste team van Sliedrecht om de spelers een hart onder de riem te steken. Zijn dochter Amber mocht de wedstrijd aftrappen door aan het eerste bord de eerste zet te mogen doen. En dat deed ze met  veel accuratesse.

Opvallend was wel dat het eerste team van Sliedrecht afgelopen zaterdag direct de eerste zege in de tweede klasse boekte. Een beter bewijs dat de vereniging zeer tevreden is met de sponsoring kon het team niet leveren. En de sponsor kon zich ook geen betere reclame voorstellen dan deze eerste zege.