Schaakvereniging Sliedrecht winnaar sportquiz Sliedrecht!!
7 november 2011
Het winnende team

De individuele winnaars
SLIEDRECHT  - Afgelopen maandag organiseerde de sportraad Sliedrecht een grote sportquiz, waaraan alle aangesloten sportverenigingen aan mee konden doen. Ook Schaakvereniging Sliedrecht was aanwezig bij dit spektakel.

Het team van teamleider Leo Koppelaar bestond verder uit Theo Dekker, Wim Hokken, Mark van Hulst en Jerry van Rekom. De denkers maakten hun naam tijdens de moeilijke quiz duidelijk waar. Na een zeer spannende avond en na het beantwoorden van in totaal zo'n 60 sportvragen werden de prijswinnaars bekend gemaakt en gehuldigd door Piet van Loon, voorzitter van de Sliedrechtse sportraad.
Uiteindelijk bleek het team van Schaakvereniging Sliedrecht de sterkste van alle teams. Zodoende kon de succesvolle teamleider de geldprijs ad € 250,- in ontvangst nemen.

Het succes van de schakers kende bijna geen grenzen, want ook bij de individuele prijzen sloegen 2 schakers keihard toe. Mark van Hulst werd derde, terwijl Jerry van Rekom zelfs eerste wist te worden van de in totaal 40 deelnemers.

Zo timmert Schaakvereniging Sliedrecht ook qua sportkennis flink aan de weg.

Klik hier voor meer foto's.

Zie ook Het Kompas Sliedrecht voor  een verslag over de dominantie van de Sliedrechtse schakers!